1. Pitanje broj: #114592

    Postovani, koji je to drugi nacin za utvrdjivanje nevinosti ako nije analni? Da li ginekolog pogledom na vaginu utvrdjuje nevinost? Da li boli to utvrdjivanje nevinosti?

    Odgovoreno: 05. 04. 2013.

Komentari na pitanje: #114592

    • Citao sam na internetu o himenoplastici, pa me zanima dali ginekolog nakon ginekoloskog pregleda, kod devojke moze da prepozna vestacki ugradjen himen od prirodnog. Molim vas da mi odgovorite na ovo pitanje, hvala. . . . .

    • Dr Rami Aburas 09. 09. 2013.

      Postovana, slobodno se javite ginekologu da vas pregleda i da vam da potvrdu da ste nevini a prilikom pregleda nemoze da vam osteti himen.

    • Postovani, zelim da utvrdim ginekoloskim pregledom svoju nevinost. Nikada nisam bila kod ginekologa, jer nikad nisam imala seksualne odnose, pa nije bilo potrebe za tim. Otac i brat hoce da me izbace iz kuce, jer sam se u gradu zadrzala vise od tri sata i misle da sam navodno sa nekim bila. Meni sada treba dokaz, crno na belo da himen jos uvek postoji, da sam nevina. I jos me zanima, da li postoji opasnost do prodiranja himena nakon ginekoloskog pregleda, jer u tom slucaju vise nisam devica. Molim vas za detaljan odgovor na ovo pitanje. Hvala, unapred. . .

Ostavite komentar