1. Pitanje broj: #114293

    Postovani, prilikom prvog pregleda, doktorka mi je rekla da imam kondilome (4, 5 spoljasnjih koje i ja vidim, i da imam par na samom ulazu u vaginu) . Kada sam otisla po rezultate, papa test je bio ii grupa, a grupa sekreta iii grupa. Dala mi je canesten 3, i rekla da sto se tice papiloma da je najbolje da sacekamo nekih 3 meseca da vidimo kako ce se situacija odvijati. A ukoliko bas zelim, mada se ona sa tim i ne slaze, mogu ici na uklanjanje i dala mi je uput za narodni front. Na uputu je napisana dijagnoza papilomatoza (tako nesto) . Interesuje me da li su kondilomi i papilomi isto i da li smem da cekam da ne radim nista? Takodje me interesuje ukoliko moram da ih uklonim, koliko kosta intervencija u narodnom frontu uz uput? Citala sam da je 8000 uklanjanje laserom, pa posto nemam toliko novca, da li postoji neka druga metoda koja ne kosta toliko? Hvala unapred na odgovoru. S postovanjem, zorica

    Odgovoreno: 28. 03. 2013.

Ostavite komentar