1. Pitanje broj: #114256

    Radila sam briseve i rezultati su pkazali da imam ureaplasma urealyticum, > 100. 000 ccu\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ml, gljive iz roda candida izolovane u velikom broju. Moj suprug je isto radio sve analize i kod njega je sve u savrsenom redu. Ja sam pila terapiju koju mi je moj doktor prepisao dok mom suprugu njegova doktorka nije htela da da antibiotike. Inace ja sam radela te analize zbog supruga jer on oseca peckanje i svrab a ja nista ne osecam a ispstavilo se da ja imam problem a moj suprug ne. . . Nista mi nije jasno i posle moje terapije ja i dalje nista ne osecam amoj suprug i dalje ima ozbiljne mucne probleme kao sto su peckanje i svrab. Da li je to moguce?

    Odgovoreno: 28. 03. 2013.
    • Poštovana,
      Moguce je, savetujem da ponovite terapiju minimum 10 dana i vi i vas muz, takodje vam savetujem da se susderzavate od seksualnih odnosa dok vam traje terapija. .
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #114256

    • Dr Rami Aburas 02. 04. 2013.

      To su adminstrativne prepreke: (zao mi je, preostaje vam da se susderzavate od seksualnih odnosa dok vam traje terapija. Ili koristite kondom.

    • Ali kako da ponovimo terapiju kad mom suprugu njegov izabrani lekar nece da prepise antibiotike posto on u njegovom brisu nema ove gljive, brisevi su mu uredni. A lekove bez recepata ne mozemo da dobijemo u apoteci. Moj giekolog je meni prepisao i ja sam ih naravno uzlela i ispila. . . Juce smo kupili ulje origana, mozda ce nam ono pomoc

Ostavite komentar