1. Pitanje broj: #114131

  Postovani, molila bih vas da mi objasnite kakva je to iii grupa vag. Sekreta i kakve posledice moze da ostavi na dugorocnom planu. Gotovo na svakom pregledu konstatuje mi se ta grupa, propise neo-penotran, mesec-dva budem mirna i opet se javi. Bitno mi je jer se moj ginekolog nonsalantno odnosi prema mom problemu i ne daje mi nikakve instrukcije kako da taj problem resim zauvek, a ja sam ocajna. Svrab mi je retko prisutan, sekret kad se pojavi je gust, belicasto-zut i ima kiselkast miris. Pre 1. 5 godinu mi je nadjena ureaplasma, pila sam propisane antibiotike i koristila vaginalete. Poslednja 3 meseca nisam seksualno aktivna. Papa test i kolposkopija pokazuje odlicne rezultate. Molim vas da mi date savet koje analize da uradimi zahtevam (uradicu ih u privatnoj laboratoriji) i da li postoji i jedan nacin da se trajno resim iii grupe. Hvala

  Odgovoreno: 25. 03. 2013.
  • Poštovana,
   Iii grupa sekreta znak upale, ako dugo traje postaje hronicna, zato vam savetujem da uradite kolposkopski pregled zajedno sa cervikalnim i vaginanim brisevima ne odvojeno, da bi ste preverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) .

   mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija “aras”
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com

   Pozdrav

Komentari na pitanje: #114131

  • Dr Rami Aburas 27. 03. 2013.

   U principu mozete doci na konsultacije ali morate da zakazete termin, ali ja se zaista ne bavim estetskom hirurgijom.

  • Jelena djordjevic 25. 03. 2013.

   Da li moze da dodje neko na konsultacije vezano za estetsku korekciju i o svemu tome?

Ostavite komentar