1. Pitanje broj: #114033

    Poštovani, pre 5 godina sam izgubila menstruaciju i od tada stalno imam teškoće sa infekcijama. Papa test je u redu, a bris nekad druga, nekad treća grupa. Atrofija tkiva je naglašena, suvoća. . . U brisu leukociti, povremeno kokoidne bakterije. Beli sekret, u veoma maloj količini, bez mirisa, bez svraba ili peckanja. Prečesto se lečim orvažilom, makmirorom. . . Nakon terapije sve bude u redu nedelju-dve, pa se beličasti sekret ponovo pojavi. Ne mogu da pronađem uzrok, jer seksualni život nemam (udovica sam) . Koristim laktacid za pranje, veoma brinem o higiijeni, a ne mogu da se rešim tog beličastog sekreta. Šta da preduzmem? Postoji li neko alternativno rešenje?

    Odgovoreno: 22. 03. 2013.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima, da biste dobili pravu i adekvatnu terapiju.

      procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com


      Pozdrav

Komentari na pitanje: #114033

    • Dr Rami Aburas 27. 03. 2013.

      Verovatno imate hronicnu upalu grlica materice (cervicitis) . Verovatno nije vam uradjen dobro kolposkopski pregled zajedno sa cervikalnim i vaginalnim brisevima. Mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu. Ginekoloska ordinacija “aras” http://www.wix.com/aburasrami/aras dr Rami Aburas Dobracina 6/1 tel. 2622832 064 1188264 ramiaburas@hotmail.com

    • Uradila sam kolposkopski pregled i briseve. Treća b grupa je bila. Dobila terapju, sve bilo u redu. Posle nedelju dana - isto.

Ostavite komentar