1. Pitanje broj: #113952

    Snjimala sam mr hipofize, povecan mi prolaktin (1094, 5) imama malo policisticne jajnike, medjutim na nalazu hipofize mi pise inhomogena opacifikacija hipofize bez vidljivo uočljivih znakova mikroadenom? Meni ginekolog bez ponovnog pregleda kaze kao da to nije nista zabrinjavajuće da pijem diane-35 3 ciklusa i da opet povadin nalaze? Vase misljenje dal je obaj nalaz mr hipofize imalo zabrinjavajući

    Odgovoreno: 21. 03. 2013.

Komentari na pitanje: #113952

    • Dr Rami Aburas 21. 03. 2013.

      Centralni inhibitori to znaci blokirati lucenje prolactina, a ne terapija za vec povecanog nivoa prolactina. Sto se tice terapije morate na kompletan pregled da bi se ustanovilo koja terapija bi vam odgovarala.

    • Sta bi vi preporucili u tom slucaju ako ne diane 35? I sta je centralno inhibirati? Hvala

Ostavite komentar