1. Pitanje broj: #112943

    Poštovani, obračala sam vam se u više navrata i zaista ste mi pomogli pa vas stoga opet molim za mišljenje. Vadila sam hormone 3 dc i stanje je ovako tsh 3 ref vr. 0, 41-4, 01 mlu/ml lh ii (mlu/ml) 3, 5 ref vr m 1, 7-11, 2 mlu/ml f lutealna faza 0, 5-19, 8 folikularna faza 1, 7-13, 3 testosteron 182 ref vrm 260-870 ng/dl f 6, 4-56, 0 ng/dl fsh 11, 2 ref vr m 2, 3-15, 1 mlu/ml f 1, 1-13, 6 mlu/ml progesteron 0, 31 ref vr m < 0, 46 ng/ml f folikulatna faza < 0, 87 lutealna faza 0, 37-18, 4 prolaktin 10, 1 ref vr m 3, 6-16, 3 ng/ml f 4, 1-28, 9 ng/ml estradiol 99, 2 ref vr m < 75pg/ml da napomenem idem da česte uz jer želim bebu, jajnici su ok, nema naznaka poliscitičnih jajnika bar ne po uz, redovni su ciklusi (26-28 dana) , imam ovulacije potvređeno zadnjim uz i estradiolom pred o, al me brine ovaj thc i testosteron. . . Moje pitanje je da li ja uopšte imam ikakvih sansi za trudnocu sa ovakvim nalazom, i uopšteno mogu le nadati trudnoci, u augustu 2012 bila je trudnoca koja je završila kao ab. Comp. V/vi nedjelja nisam debela, nemam nikakvih simtpoma dlakavosti i sl. Uopšteni nisam lošeg općeg zdravstvenog stanja, sem manjih problema s kicmom tipa henria disci (operisana dva puta) . U očekivanju odgovora srdačan pozdrav.

    Odgovoreno: 25. 02. 2013.

Ostavite komentar