1. Pitanje broj: #112925

    Postovani, htjela bih da cujem jos jedno misljenje. Posljednji ciklus sam imala 24. 12. 2012. , uglavnom su bili redovni, na 28 dana. Utvrdjena mi je trudnoca, i redovno je pratim. 11. 02. Sam isla preventivno na uz jer mi se dva dana prije toga pojavio braon iscjedak, ne jako, vec uglavnom samo na toalet papiru poslije odlaska u toalet. Na uz mi je dr rekla da je sve ok, da plod raste, vrlo je mali ne vidi detalje, ali vidi napredak, i da pijem utrogestani mirujem. To i radim, i isla sam ponovo 19. 02. Na uz i dalje je bilo sve ok, preporuka da nastavim terapiju i mirovanje. Ali se meni taj iscjedak pojacava. Sada ponekad i ostane na vati, ali redovno na toalet papiru. Zadnjih dana sam primjetila i dosta sluzi. Ovo mi je druga trudnoca, prva mi je odlicno prosla i porodjaj je bio prirodan i odlicno prosao. Moje pitanje je da li je ima razloga za brigu? Da li treba da trazim jos necije misljenje? Hvala,

    Odgovoreno: 25. 02. 2013.

Komentari na pitanje: #112925

    • Rami Aburas 28. 02. 2013.

      Savetujem vam da se javite vasim ginekologu pre toga da biste dobila adekvatno terapiju, jer moze vam trebati terapija za odrzavanje trudnoce.

    • Ja sam juce postavila pitanje u vezi braon iscjetka. Bila sam malo konfuzna u svom pitanju. Nisam navela da je trudnoca planirana, da sam uradila sve briseve bas pred samu trudnocu i da je sve bilo u redu. Iduci pregled mi je zakazan za 11. 03. Htjela bih samo da se konsultujem da li treba ponovo da se javim dr prije zakazanog termina na pregled, ili su ovakve pojave "normalne" do kraja prvog trimestra? I u prvoj trudnoci sam imala slicnu situaciju, ali je trajalo svega par dana i ostalo je samo na prljanju, nista znacajno. Do sada nije bilo krvi nikako, ali se taj braon iscjedak pojacava i ponekad ima i malih ugrusaka sluzi.

Ostavite komentar