1. Pitanje broj: #112719

    Ovako, u martu mesecu prosle godine radila sam celokupan ginekoloski pregled ukljucujuci briseve na hlamidiju, ureo i mikoplazmu. . . . Od avgusta krecu nespecificni urinarni problemi, sa povecanim leukocitima bez bakterija. . . . U jednom trenutku urolog je posumnjao i na tbc besike. . . . U svako slucaju rekao mi je da nema potrebe da radim briseve na hlam. . . . Jer je to izmisljotina modernog vremena i ne postoji. . . . Kada sam u novembru krenula na lecenje steriliteta (klomifen, utrogestan itd) a ti problemi nisu prestajali ja opet uradim urin opet uvecani leukociti i pokazem ginekologu (promenila sam u medjuvremenu u odnosu na onog gde sam radila kompletne testove) . . . . Kaze to je od sekreta sigurno i da cemo raditi kompletan pregled cim prodje ovulacija. . . . U svakom slucaju zbog ovog gripa (sinusi su mi stradali) dobijem od opste prakse hemomicin i svi moji uro/ginekoloski problemi su nestali posle ture hemomicina. . . Da li je moguce da sam imala hlamidiju ili nesto od ove tri bakterija. . . Ili je nesto drugo ginekoloski. . . . Sekret mi je sve vreme povecan, isla sam u wc kao nenormalna, bolelo me je pri odnosu i peklo me nakon mokrenja a uroloski je sve bilo ok. . . . I sve vreme povecani leukociti. . . . Da li da sada kada prodje vreme od terapije antibiotikom ponovim briseve. . . . Unapred hvala. . . .

    Odgovoreno: 21. 02. 2013.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima, da bi ste proverilui da li imate upalu grlica materice kao zariste koje nije infektivno, pa je treba adekvatno leciti.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar