1. Pitanje broj: #112605

    Postovani, pre 3-4 dana mi se pojavilo nesto kao potkozna bubuljica na dojci. Pre nekih pola sata posle tusiranja kada sam oblacila brushalter mislim da sam je zakacila jer je pukla i jako je peklo. Bilo je puno gnoja pomesanog sa krvlju pa sam samo obrisala vlaznom maramicom nisam istiskala. Imam 2 fibroadenoma jedan je na desnoj dojci otkriven na jednom ultrazvuku posle pojave limfnih zlezda ispod pazuha sa desne strane i na desnoj dojci je na prvom pregledu bio velicine 1, 3cm. Na drugom ultrazvuku mi je otkriven i sa leve strane vrlo blizu pazusne regije. Nemam nikakve informacije o tome na izvestaju lekara, vec samo da postoji fibroadenom. Prilikom tog ultrazvuka nije ni spomenut fibroadenom na desnoj dojci. Imam zakazano kod onkologa tek 11 aprila pa sam malo uplasena zbog ove bubuljice plasim se da nije nesto opasni jer vec imam te "kvrzice" evo prilazem sliku i nadam se bar nekom "utesnom odgovoru" mnogo vam hvala ps imam sina od 2 godine kojeg sam dojila do 6 meseca ali posto je prevremeno rodjen uglavnom sam se izmazala pa mu davala na flasicu. Ne znam dal je potrebno da kazem. Takodje imam 23 godine

    Odgovoreno: 18. 02. 2013.
    • Poštovana,
      Bubulica koji ste spomenuli da je curila gnoj i krv, znak je upale, bez brige, medjutim sto se tice fibroadenome morate stalno kontolisati.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #112605

    • Pozdrav. E ovako, dojila sam skoro 16 meseci. I sad već jedno 4 meseca ne dojim. Medjutim pre skoro mesec dana primetila sam na bradavici desne dojke kao da malo pukne kožica i kao neki gnoj. Mazala sam i prodje neko vreme, posle tuširanja odpadne kožica koja se osuši i opet isto to. Pomalo pecka ali ne boli. Molim vas za savet?

Ostavite komentar