1. Pitanje broj: #107065

    Postovani, imam problema sa bolnim odnosom i suvocom vagine vec godinu dana, pre toga nikada nisam imala takvih problema sa vlaznoscu, ta promena se desila u vrlo kratkom vremenskom periodu ali evo jos uvek traje. Uradila sam sve preglede kolposkopiju, papa test ii, sekret iii, vaginalni i cervikalni brisevi na bakterije i gljivice i briseve na klamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu i sve je u redu, tj. Svi su negativni. Inace sa istim sam deckom tri godine, ni njemu nije nadjeno nista mada on ni nema problema jedino se zali da kad udje u mene da ga pecka, sto je i moj problem -peckanje unutar vagine kao da ima neka kiselina, ponekad i kratkotrajna bol i blagi svrab na spoljasnjem delu vagine, tj. Vulve, taj deo mi je izrazito suv toliko da mi cesto smeta i iritira donji ves iako nosim samo pamuk, i zbog te suvoce pri ulasku nekad je odnos nemoguc. Imam 32 godine. Recite mi molim vas kako da sve to vratim u normalu da bude kao pre jer ovo me bas remeti i da li ovo moze da ima veze sa poremecenom florom? Hvala unapred

    Odgovoreno: 29. 10. 2012.
    • Poštovana,
      Vi verovatno imate upalu grlica materice koju treba adekvatno leciti. Pozeljno je da uradite ispitivanje hormonskog statusa (fsh, lh, estradiol, progesteron 7-og, 14-og i 21-og dana ciklusa)


      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija aras
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar