1. Pitanje broj: #106978

    Imam 16 god. I prije 5 mjeseci imala sam prvi sexualni odnos bez ikakve zaštite i odmah par dana poslije sam imala problema: svrbež vagine, peckanje pri mokrenju i znalo je iscurit i par kapi krvi pri mokrenju i to je trajalo tjedan dana najviše i nije se više ponavljalo. Ali poslije toga, kad sam htjela imat sexualne odnose, užasno bi me bolilo, zapravo ne znam ni opisat kakav je osjećaj, nešto između peckanja i boli. Ali to je samo kad bi imala sexualne odnose, samo kad je penis u vagini, ili prsti, užasno boli. I onda sam išla kod ginekologa i prvi put mi je dao linex lady kapsule to sam koristila i nije mi pomoglo, a poslije toga mi je radio otiske i išla sam na vađenje krvi jer mi je htio dat kontracepcijske pilule, i preporučio mi je lindinette 20, ja sam gledala po internetu to su kontracepcijske tablete, ali kakve to veze ima s mojom boli? Ništa mi nije jasno. Ništa mi nije ni objasnio, rekao je da sve piše na uputama. Na nalazu piše: vanjsko spolovilo uredne građe, porcija cilindrična epitelizirana, uterus uredne veličine tvrd i gibiv. Adnexa slobodna lijeva bolna i veća. I meni je za to propisano lindinette 20 i sad ja ne razumijem oću se s tim riješit boli ili ne? Hvala puno!

    Odgovoreno: 26. 10. 2012.
    • Poštovana,
      Uraditi kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima, imate jaku upalu grlica materice koju treba adekvatno leciti, probajte kod drugog doktora.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija aras
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Komentari na pitanje: #106978

    • Ima li kakvih tableta za to ako mozete reci? Jer sam vam skoro sve objasnila. Hvala vam puno!!

Ostavite komentar