1. Pitanje broj: #106128

    Postovani, zbog cega su odnosi bolni (toliko da je bolje nemati ih) ? Pre dve godine na pregledu ustanovljena mi je ranica na grlicu, mozaik je pominjala, ne secam se tacno u kom kontekstu, papa je bio 2 grupa i vs isto 2 grupa, pa je doktorka rekla da je sve ok i da treba da se opustim, da je bol na psihickoj bazi. Prosle godine ista prica, potpuno preslikana. Sada treba da idem na pregled i ako mi ustanove isto, a ne predloze mi dalje preglede, vec mi kazu da je u pitanju psihicki problem, sta mi predlazete da uradim, koje korake da preduzmem dalje? Da napomenem da sam dve godine imala redovne odnose bez bola i onda polako krecu bolni odnosi, koji traju jos uvek (znaci jos dve godine) . Isti partner sve cetiri godine. Pomozite! Hvala unapred!!!

    Odgovoreno: 05. 10. 2012.
    • Poštovana,
      Dobro je sto je vam je na vreme otkrivena ranica na grlicu i mozaik. Ove promene zahtevaju adekvatno lecenje i sanaciju sto pre. Bol koji osecate prilikom odnosa je realan a ne umisljen i nastaje kao upravo zbog ranice i mozaika koji imate (a oni su poslesica upale grlica materice) .


      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija aras
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar