1. Pitanje broj: #103346

  Postovani, polazem uskoro i jedno od pitanja na probnom je bilo sta se desava sa spermatozoidom koji ne oplodi jajnu celiju, a osoba nikada nije dobila menstruaciju. . . Sta se deasva u tom slucaju. . .

  Odgovoreno: 02. 08. 2012.

Komentari na pitanje: #103346

  • Dr Rami Aburas 04. 08. 2012.

   Spermatozoidi umiru koji nisu oplodili zreo folikul (kad ima ovulacija) , a osoba koja nema menstruacija dali ikad imala menstruacija, ako nije onda ona nema ovulacija, ako ipak imala menstruacija treba ispitatai zato nema menstruacija, mozda u pitanje hormonski poremecaj, ako briga od dali se desilo oplodjenje onda treba uraditi test za trudnoce, pitanje nije jasna, sad sam vam spomijao sve varijante.

  • Postovani, polazem uskoro i jedno od pitanja na probnom je bilo sta se desava sa spermatozoidom koji ne oplodi jajnu celiju, a osoba nikada nije dobila menstruaciju. . . Sta se deasva u tom slucaju. . . Je poštovani, ostali spermatozoidi umiru posle izvesno vreme, a osoba koja nikad nije dobila memstruaciju neznam koliko ima godinea ali treba da se ispituje njen hormonski status. Pozdrav ovo je moje pitanje i vas odgovor: imam sada jos jedno pitanje: dakle, sperm, atozoidi umiru, a osoba mora proveru hormona, sta su posledice ovoga?

Ostavite komentar