1. Pitanje broj: #103141

    Postovani, februara 2009. God. Operativno su mi odstranjeni desni jajnik i materica, a cetiri godine pre toga odstranjen mi je i levi jajnik. Dijagnoza: cyrtis ovarii l. Dex. N83. 2. St. Post adnexectomiam l. Sin. Rezultat patohistoloskog pregleda: dg serous borderline tumour with microinvasion. Livial tab. Pijem pune tri godine, subjektivno se odlicno osecam i nemam simptome menopauze. Ginekolog mi savetuje prestanak uzimanja liviala jer se, navodno, ne bi trebao uzimati duze od tri god. Koje je vase misljenje i savet u vezi ttoga? Unapred hvala

    Odgovoreno: 31. 07. 2012.

Ostavite komentar