1. Pitanje broj: #103130

    Postovani, ciklus sam ovog meseca imala 6og a 16 sam pokusala da imam odnos koji je bio nenormalno bolan u predelu donjeg stomaka, 19og am otilla kod gin a 20og na vaginalni uz nakon cega mi je rekla da imam upalu besike i da su jajnici malo uvecani (krvna slika je u redu) . Dobila sam terapiju ciprocinal na 12h po tabletu 5 dana, valinalete orvagil i popila sam monural. . . Zadanja dva dana (utorak i sreda) javila mi se blaga mucnina nakon uyimanja ciprocinala, a juce tj. Cetvrtak javio se svrab u predelu analnog otvora taj dao je poprilicno crven i svrbi (samoinicijativno sam koristila talk i malopre namazala mast kansen) da li ovu neprijatnost mogu da povezem sa upotrebom ovih lekova ili je nesto drugo u pitanju (sta bi bilo pametno od analiza da uradim) ? Ako moze pomoc s cim da umanjim ove simptome, do gin cu moci da dodjem tek u sredu: (nikako ranije unapred zahvalna. . .

    Odgovoreno: 31. 07. 2012.
    • Poštovana,
      Za sad ispirajte rastvorom kaljum hiprmanganom 2-3 puta dnevno, kad zaversite prepisanu terapiju, ako ostaju isti simptomi uradite kolposkopski pregled sa brisevima.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili doci na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sjatu.

      ginekoloska ordinacija aras
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr. Rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264

      Pozdrav

Ostavite komentar