1. Pitanje broj: #102743

    Odstranila sam maternjicu 2008. G. (cin1, 2, 3, cis + hpv virus) . Poslije operacije do danas nisam imala spolnih odnosa, papa testovi uredni, nema hpv virusa. Pitanje: u kojem slučaju se opet može aktivirati hvp virus i dali on i dalje postoji u organizmu s obzirom da je maternjica odstranjena? Šta preuzeti kao prevenciju u slučaju ponovnog spolnog odnosa?

    Odgovoreno: 23. 07. 2012.

Ostavite komentar