1. Pitanje broj: #101970

    Postovani, molila bih da ako je moguce protumacite nalaz koji glasi uredni plocast epitel pojedinacno ovule nabothy, zona transformacije uvucena u kanal. Dysis: negativan pa 885 p. Unapred hvala.

    Odgovoreno: 09. 07. 2012.
    • Poštovana,
      Vas nalaz pokazuje upalu grlica materice. Najverovatnije se radi o kolpitisu i cervicitisu. Za vise informacija o ovome, procitajte clanke o kolpitisu i cervicitisu koje smo objavili.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #101970

    • Dr Rami Aburas 11. 07. 2012.

      Prema vasim opisu najverovatnije se radi o cervicitis chrinica (hrnicna upala grlica materice) i imate zarista koja treba uporno i adekvatno leciti. Ocigledno od toga nastaju svi problemi. Mi se bavimo time profesionalno i ukoliko ste voljni, mozete svratiti u nasu kliniku sa svim nalazima. Konsultacije su besplatne. Ginekoloska ordinacija aras http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras ginekoloska ordinacija, dobracina br. 6 011/2622 832 064 11 88 264 drrami aburas

    • Postovani hvala vam na vasem cenjenom odgovoru trzila bih jos jednu uslugu dali vi mozete a mi kazete koje lekove ili vaginalete da uzimam ili da me preporucite nekom proverenom ginekologu. Mucim se vec dve godine sa ovim problemom i razmisljam o samoubistu jer bolovi koje imam su nepodnosljivi. Mnogo sam propala i izgubila na kilozi niko me ne prepoznaje. Unapred hvala.

Ostavite komentar