1. Pitanje broj: #101157

    Imam 34 godine, skoro sam imala spontani pobacaj gde ploda uopste nije bilo. Moj doktor sumnja na klamidiju, ureaplazmu ili mikoplazmu. Cekam rezultate sa patalogije jer je odnet uzorak koji je uzet posle kiretaze. Zelim da znam da ove navedene bakterije mogu da uticu na moje zdravlje. Imam dve devojcice i imala sam sest spontana pobacaja. Nemam nameru da idem na sledecu trudnocu jer mi je zadnji spontani bio posle drugog deteta pa i zbog toga pitam da li cu da imam zdravstvenih problema zbog ovih bakterija a nemam nameru da radim neke dalje analize ako nisam ugrozena. Sa nestrpljenjem cekam vas odgovor. . .

    Odgovoreno: 17. 06. 2012.
    • Poštovana,
      U svakom slucaju morate da lecite infekcije radi vaseg zdravlja jer ako se neleci moze doci do raznih drugih problema.
      spontani nemora da bude samo zbog infekcije vec moze da bude i u konbinaciji sa hormonskim poremecajem.
      Pozdrav

Ostavite komentar