1. Pitanje broj: #100665

    Postovani, imam problem sa hiperkeratozom vaginalne sluznice koja je nastala kao posledica spaljivanja kondiloma, radjene su 3 biopsije sve su pokazale hiperkeratozu papa je uvek dobar 2 grupa koristila sam more biljnih vaginaleta za regeneraciju sluzokoze nista nije pmoglo idem na kontrole svakih 6 meseci nikada nema konkretnu terapiju. Da li hiperkeratoza moze preci u neko gore stanje, znate na sta mislim. To traje godinama i prosto nema resenje pa je sve ovo za mene postala nocna mora. Radila sam i hpv nalaz koji je negativan na viskokorizicne viruse. Hvala unapred na odgovoru.

    Odgovoreno: 19. 06. 2012.

Ostavite komentar