1. Pitanje broj: #7209

    Postovani doktore,citala sam da nisko rizicni tipovi HPV virusa izazivaju kondilome i sl.,a posto ja to nemam,a sumnja se da imam neki od tipova HPV virusa na osnovu biosije,znaci li to da sigurno imam neki od visoko rizicnih?Da li je moguce imati neki nisko rizicni tip,a da nema kondiloma?Imam ranicu i leukoplakiju.Cekam da mi rade tipizaciju.Hvala!

    Odgovoreno: 06. 07. 2008.

Ostavite komentar