1. Pitanje broj: #5472

    Pre petnaest godina imala sam kondilome u unutrasnjoj vagini kojih sam se uspesno resila jos u bolnici. Godinama kasnije,medjutim,slucajno sam otkrila da na kosmatom delu vagine imam tri bradavice, jednu vecu i dve vrlo male, za koje bih rekla da su kondilomi. Da li to sto nisu na vreme skinuti svi kondilomi znaci opasnost da se infekcija uvek moze ponovo pojaviti i da li je neophodno da se resim i tih kondiloma , odnosno koliko je opasno imati stare kondilome?

    Odgovoreno: 14. 05. 2008.

Ostavite komentar