1. Pitanje broj: #4432

    pozdrav doktore mene zanima dali bakterijoloski vaginitis moze da bude uzrok losem poskoitalnom testu i da utice na zacece eventualno na trudnocu posto smo radili inseminaciju a tek naknadno dobili rezultate ako mozete da mi objasnite kakve su to bakterije

    Odgovoreno: 04. 04. 2008.

Ostavite komentar