1. Pitanje broj: #379

    Nedavno sa otklonila fibroadenom dojke.HP benigno.6meseci pre toga sam na preporuku ginekologa u terap.svrhe(hronicna anemija)koristila kontracep.pilulu koja mi je u svakom smislu mnogo pomogla.Izraslina koju su mi otklonili je postojala i pre primene pilule.Zanima me da li smem da nastavim da uzimam pilule,pomogle su mi, ali se bojim kontraindikacija po dojke. Unapred zahvalna, Ana

    Odgovoreno: 02. 04. 2007.

Ostavite komentar