1. Pitanje broj: #13310

    Ne znam trenutno gde mi je rezultat da bih Vam rekla tačnu dijagnozu, ali sigurna sam da me razumete. Sin mi se par meseci žalio da ga boli noga i to uglavnom noću ga probudi bol do te mere da moram da mu dam nešto za bolove i stavim steznik na nogu. To se nije dešavalo svake noći, nego jednom nedeljno u dve nedelje...Kad smo snimili nogu u petnoj kosti videla se neka cista za koju su mi rekli da može da nestane sama od sebe ili da nas pošalju na Banjici gde se to leči ili ako sam lepo razumela operiše. Kad smo posle dva-tri meseca opet snimili cista je počela da iscezava...Međutim, bolovi s vremena na vreme su se javljali manjeg inteziteta, do sinoć kad ga je zabolela noga pre spavanja do te mere da je počeo da vrišti.  Ta bol ne traje nikad dugo, ali plaši u svakom slučaju. Rekli su mi i da je dobroćudno, da neće da raste...
    O čemu se radi? Da li je potrebno ponovno snimanje noge? Uvek smo snimali samo dole članak, iako se on žali oko kolena, pa niže i kaže kad ga boli da mu je hladna noga. Doktori kažu da mu se tu reflektuje bol, a da on ima takav utisak hladnoće.
    Molim Vas savet ili me uputite negde, klinac ima skoro pet god. Uvek smo ispravne cipelice nosili, nikad tuđe, počeo je da puzi sa pet i po meseci, a prohodao sa devet i po, ako to uopšte znači nešto. Izvinite, ali ne umem sa kratkim porukama.
    Hvala

    Odgovoreno: 22. 10. 2008.

Ostavite komentar