1. Pitanje broj: #4309

    Poštovana doktorko Velojic-Golubovic, obraćam Vam se u vezi sa jednim problemom. Zovem se Dragana Đorđević, 26 godina. Pre dve nedelje počeli su mi oštri ali ne i konstantni bolovi u stomaku, u visini i blizini pupka s leve strane. Pre nedelju dana sam uradila antitela nalaz krvi na Helicobacter i nalazi krvi su bili sledeći: Igg 1,4 (ref.vred.lo bolucka, ali mi se pojavio nakon ispijanja terapije ukus leka u ustima koji mi smeta. Molim Vas recite mi da li je ova terapija jaka za 3 nedelje, šta je uzrok ukusa leka u ustima i kako da ga neutrališem? S iskrenim poštovanjem,

    Odgovoreno: 02. 04. 2008.
    • Ja sam endokrinolog i vase pitanje nazalost nije iz moje oblasti tako da vam ne mogu dati adekvatan odgovor ali vam savetujem da se tim povodom obratite gastroenterologu koji vam je pretpostavljam i odredio terapiju. Ass.dr Milena Velojiæ Goluboviæ

Ostavite komentar