1. Pitanje broj: #38581

    Prosle nedenje sam imala upalu bubrega, jake bolove i konstantne nedenju dana sam lecene garamicinom. Temperaturu sam imala cetiri dana, zatim je sve proslo snimali su mi bubrege uz i rengenom, kamena nema nesto malo peska, blgo dilatiran kanal i to je sve. Sediment 22\50 urin na pocetku terapije mutan, proteini masa svega. Preporuceno mi je da radim snimanje pod loptom, ja to zelim da radim na vma jer im verujem. Vec deset godina imam problem sa e-colli sada prvi put sa bubrezima. Danas mi je gotova terapija a sinoc sam zavrsila u hitnoj zbog bola izmedju rebara koji se manifestuje grceima vrlo cestim i jakim, uplasila sam se jer me celu noc nije pustilo. U hitnoj su mi uradili ekg i bio je ok, dobila sam nesto za smirenje i bolove i tada sam zaspala, od jutros slicno stanje ali blaze. Imam utisak zaglavnjenog zalogaja kada imam grc, mozete li mi reci da li je to nesto ozbiljno? Imate li podatak ko je na vma najbolji od urologa?

    Odgovoreno: 14. 03. 2010.
    • Poštovana,
      Pošto već duži niz godina imate problema sa"e. Coli", mislim da je neophodno da se javite nefrologu ili urolgu u nekoj od vrhunskih naših ustanova-klinikama, a ima vrsnih u svakoj od njih, koji će in dikovati i bolničko ispitivanje i dijagnostiku i tačno utvrditi očemu se radi, kako u kasnijem periodu, sa godinama starosti i džine trajanja"problema sa e. Coli", ne bi dobili hroničnu upalnu bolest bubrega-pijelonefritis, što imam utisak iz pisma do sada niste radili, zbogvaših propusta ili propusta ordinirajućeg lekara.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #38581

    • Ja sam e-colli izlecila cajem uvea ursi, pila sam ga svakodnevno oko godinu dana. Godinama sam se mucila i nista drugo mi nije pomoglo. Samo treba biti uporan!

Ostavite komentar