1. Pitanje broj: #5123

  Postovani, Vec nekoliko nedelja tacnije dve nedelje osecam cudan bol u grudima, pusac sam vec 15 godina, bol se javlja pretezno na levoj strani i u sredni. Kad se javlja u sredini u gornjem delu identican je onom osecaju kad se prehladite, a kad se javlja na levoj strani javlja se u gornjoj zoni i uglavnom probada. Najcesce se javlja u fazi mirovanja i naravno pojaca se od straha, posle fizickog napora (setnje ili slicno) brzo prestane, pa se javi ponovo. Pre nekoliko dana sam operisao bruh i dok sam lezao u bolnici prijavio sam doktoru, poslusao mi je pluca i uradili su mi EKG i sve je bilo uredu. Tokom boravka u bolnici redovno su mi pratili pritisak i temperaturu, sve je bilo u granicama normale, pritisak 110/60 i temp. 36,8. Da li imam razloga sa strah i treba li treba da odem na dodatna ispitivanja?

  Odgovoreno: 20. 05. 2008.
  • Postovani,
   Moj odgovor iz objektivnih razloga kasni, I ako niste do sada resili svoj zdravstveni problem, javite se svom lekaru I zahtevajte pregled kod pulmologa. Tegoba koju imate mozda je neko beznacajno stanje, ali mozda se radi I o postoperativnoj komplikaciji. Jedino lekarskim pregledom I dodatnim ispitivanjima je moguce utvrditi uzrok bola.

Komentari na pitanje: #5123

  • Moze li mi ko pomoci, imam jedan problem pre 3 dana sam dobio bolove u grudima, kao neko probadanje, stezanje cas leva strana, cas desna pa sredina, pa se sada zaustavilo na levoj tu osecam kao nekki teret, dok odmaram i dalje me steze, al dok se fizicki aktiviram neosetim nista, vec par meseci samo sedim i lezim nisam fizicki aktivan pa ima li to i kakve veze?

Ostavite komentar