1. Pitanje broj: #84077

    Poz za vas. . . Od rodjenja imam problem s ocima, tj naglo povecanje niopije, koja je nakon hiruske intervencije u klinici fjordorov u sank petersburg zaustavljena na -22. Nakon toga imao sam jos nekoliko operacija, razlog ablacija retine. I sada, tj okobra 2010 nakon 8 god od poslednje operacije sam operisao strabizam na lijevom oku, al nisam zadovoljan pa me interesuje da i ove god pokusam ponovo, estetika na prvom mjestu, 90 sam god, hvala unapred

    Odgovoreno: 24. 06. 2011.
    • Poštovani,
      Operacija strabizma moze da se ponovi, mada kod vas svaka intervencija na oku predstavlja rizik od reablacije, posto ste vec imali operaciju ablacije retine.
      Pozdrav

Ostavite komentar