1. Pitanje broj: #81927

    Vec 6 godina sam korisnik tvrdih sociva. Cula sam da oni vremenom dovode do ostecenja oka, odnosno da dolazi do stvaranja ulegnuca, u oku gdje socivo pravi svoje leziste. Pa me zanima da li bi trebalo da se vratim na naocare? Hvala unapred, pozdrav

    Odgovoreno: 10. 05. 2011.
    • Poštovana,
      Tvrda kontaktna sociva nebi smela da sebi prave leziste na roznjaci, jer bi to znacilo da se ona ne krecu pri treptanju, sto bi bilo jako lose. Ukoliko nemate smetnje pri nosenju, znaci da su sociva dobro fitovana i nema razloga da prekinete nosenje.
      Pozdrav

Ostavite komentar