1. Pitanje broj: #8257

    ima sam infarkt 1999. redovno uzimam terapiju vec 9.god.U poslednje vreme osecam jak bol u zelutcu,bio sam na kontroli i rekli su mi da se radi o zeludacnoj kili da li je to opasno i da li je neophodna operacija?

    Odgovoreno: 24. 07. 2008.

Ostavite komentar