1. Pitanje broj: #7780

    Postovani profesore, Malo mi je postalo nperijatno da Vas opterecujem,ali bih htijela postaviti jos jedno pitanje. Poslije antibiotske terapije sta je po Vasem misljenju najadekvatnije uzimati za oporavak crijevne mikroflore ili nema uopce potrebe za tim? Unaprijed puno hvala! Pozdrav

    Odgovoreno: 14. 07. 2008.

Ostavite komentar