1. Pitanje broj: #6927

    Postovani doktore,pitao bih Vas da li povecana zeludacna kisjelina,(a ja je imam vec tri,cetiri godine),a i osjecan cesto nadutost stomaka,moze da dovede do preskakanja srca??Napominjem,da imam 23 godine,da sa uradio nalaz krvi,EKG,ultra zvuk srca,sve uredu.Jedino u stvari sto osjecam je ta kisjelina koja mi dolazi do jednjaka,i ta cesta nadutost u stomaku,zbog toga sam posumljao da to moze biti uzrok preskakanja srca koji imam ponekad.Hvala unaprijed na odgovoru!

    Odgovoreno: 24. 06. 2008.

Ostavite komentar