1. Pitanje broj: #4147

    Postovani dr Nagorni.Hvala Vam na odgovoru,pila sam terapiju za H.pillori pre 10 meseci tako da mi moja doktorka ne preporucuje po potrebi da uzmem Rupurut i nista vise iako ja i dalje osecam blago pecenje ispod grudi sto smatra da je to posledica operacije zuci.Inace svi nalazi su ok.pa Vas molim za savet sta dalje dali da pijem po 1 tabletu Rupuruta .Puno pozdravi unapred hvala

    Odgovoreno: 26. 03. 2008.

Ostavite komentar