1. Pitanje broj: #31667

    Poštovani profesore,
    Bila sam na pregledu kod vas zbog problema sa kašastom stolicom i bolova u stomaku. Prepisali ste mi flobion i na vasu preporuku sam uradila analizu stolice čiji nalaz glasi: "patogene bakterije nisu izolovane, izolovane gljivice roda candida 30 kolonija". Doktorka mi je prepisala nystatin koji pijem već 10 dana a flobion oko 30 dana. Zanima me dokle da koristim ove lekove, bolovi su prestali, stolica mi je normalna ali se dešava da je nemam i po 2-3 dana? Doktoru kojem sam se javila na vašu preporuku prepisao mi je lek 5-asa, da li ja mogu da ga koristim?
    Pozdrav.

    Odgovoreno: 27. 06. 2009.

Komentari na pitanje: #31667

    • Imam problem sa stolicom progonime vise puta na dan, imam bolove u doljnem delu stomaka, imam gasove neprijatnog mirisa postome ovo me muci vise godina kake bi smijo da koristim lekove.

    • Htela bi da pitam. . . . . Koje tablete bi smela da koristim da sprecim grceve u stomaku. . . . . !??????

    • Postovani zelela bih da cujem vase misljnje, jer vise ni sama ne znam sta da radim. Imam candidu u vecem broju vec duze vreme, nikako da je se resim, pila sam i nistatin i probiotic, al mi lekari nisu rekli pravu ishranu, rekli su mi samo povrsno sta ne smem, nista mi pomoglo nije, pila sam i prokanazol. . Malo mi je bilo lakse. . Ali bolovi i tegobe su jos bile pristune. . . Sada sam pretrazivajuci po interentu saznala kakva ishrana treba da bude otrpilike, pijem nistatin na svoju ruku, jer trenutno nisam u mogucnosti kod lekara da idem. . . Mada planiram. . . Tegobe su jos tu. . A vec duze vreme pazim na ishranu, cula sam da je caj od persuna dosta dobar za stomak. . Imam utisak da mi malo smiruje stomak, ali samo privremeno, htela sam da vas pitam za misljenje da li bi mogla da pijem flobion kapsule jer mi je stomak poprilcno napet. . . Imam neku nervozu, nadimanje, grceve povremene i gasove. . . Vec psihicki padam, mada ne posustajem nastavlajm da se borim dok ih ne iskorenim, sta mi vi preporucujete? Unapred zahvalna!

Ostavite komentar