1. Pitanje broj: #22873

    Poštovani,
    imam produženo debelo crevo (dolichocolon) koje se samo zavezuje i odvezuje, tri puta više heliko bakterija (76), sindrom nervoznih creva i sve ostalo što ide uz to: nadimanje (imam osećaj kao da će mi pući creva od rastezanja, stomak mi je naduven kao da sam trudna, a imam 48-9 kg i 30 godina), mučnina (u grlu i ustima stalno osećam nesvarenu hranu koju sam pojela, ponekad čak i pre nekoliko dana), težak stomak iako skoro da ništa ne jedem, podrigivanje, gasovi, zatvor najčešće, a ponekad i eksplozivnu dijareju... uradila sam kolonoskopiju, irigografiju, pasazu tankog creva, tranzit tajm debelog creva, ali nemam odgovarajućeg doktora da mi sve to protumači. Ove preglede uradila sam na preporuke više lekara, koji prosto ne prihvataju mišljenje prethodnog, a ja vremena i para nemam da ponovo uradim pregled koji sam već uradila. Zato Vas molim da mi preporučite nekog lekara iz Beograda koji bi mogao da mi pomogne?
    Unapred zahvalna Mika

    Odgovoreno: 27. 02. 2009.

Komentari na pitanje: #22873

    • Takodje i ja imam problem sa produzenim debelim crevom. Prilikom kolonoskopije je nadjen polip koji je odstranjen. Najbolji strucnjak u toj oblasti u celoj srbiji je dr sasa grgov i nijedan vise.

    • Đurđa Rodić 22. 01. 2014.

      Poštovani, zapravo nemam komentar, već imam isti problem kao gospođa mika koja je postavila pitanje "bolesti digestivnog sistema (2768) ", pa bi me zanimala njena email adresa kako bih ju mogla kontaktirati vezano uz ovaj problem. Liječnici u hrvatskoj mi nisu mogli pomoći pa bih potražila pomoć u beogradu ukoliko je to moguće. Unaprijed zahvaljujem

Ostavite komentar