1. Pitanje broj: #167658

    Pozdrav,

    imam vec duze vremena problem sa konstantnim podrigivanjem, prakticno od kad se probudim dok ne zaspem. Imam nekad i poteskoce prilikom jela, jer ne mogu normalno da gutam, ako treba da podrignem. Moram prvo da podrignem da bih mogao nastaviti sa jelom. Osecaj pecenja u grlu mi se javlja povremeno...Imam blagu nadustost, koja raste od jutra ka veceri, i stolicu koja obicno nije bas cvrsto formirana(obično ujutru). Uglavnom ubedljivo najveći problem mi predstavlja to neprestano podrigivanje(više stotina puta dnevno).

    Radio sam gastroskopiju i RTG sa barijumom, na gastroskopiji mi je nadjen minimalni gastritis i mala hiatus hernia, na RTG-u samo mala hernia. Nalazi krvi su svi koje sam radio dobri, radio sam i kalprotektin isto dobar. Jedino što imam već duže vremena kandidu,

    Što se tiče ljekova probao sam Controloc u više navrata, ali mi nije pomogao što se podrigivanja tiče. Espumisan mi takođe ne pomaže. Ne znam da li je moguće da je to toliko podrigivanje uzrokovano kandidom samo. Ukoliko želite mogu Vam poslati i snimak gastroskopije i RTG snimka.Hvala unaprijed.

    Odgovoreno: 05. 04. 2020.

Ostavite komentar