Makamu - 100% prirodni suplement za zdravu savremenu ženu

Za unapređenje svog zdravlja, svi pomoć tražimo u prirodi. Čini se da postoji toliko preparata kojim savremena žena može da popravi svoj imunitet, lepotu, snagu, vitalnost i zdravlje - ali kada krene u potragu za jednim od njih izaći će zbunjena i često nezadovoljna rezultatima.

Tim stručnjaka iz Srca prirode, u saradnji sa proizvođačima iz Južne Amerike spojio je peruansku maku ( lat.  Lepidium Meynii) sa camu camu ( lat. Myrciaria Dubii). Proizveden je novi, 100% prirodni suplement, MAKAMU, jedinstven kod nas i u svetu. Ovo je bio logičan korak u proizvodnji, obzirom na dugogodišnje, pažljivo izučavanje tržišta i sa jasnom slikom šta modernoj ženi treba od prirode, kako bi očuvala zdravlje i dodatno poboljšala opšte stanje svog organizma. 

Šta je Makamu?

Makamu je prirodni dijetetski suplement namenjen svim ženama, od 18 godina do duboke starosti. Zahvaljujući odličnoj sinergiji dve izuzetno lekovite biljke, u svetu označene kao superfoods, ovaj preparat svaka žena može da koristi bezbedno kako bi sačuvala vitalnost i opšte zdravlje.


Ovaj 100% čisti organski prah sa sastoji iz:
  • Zlatne make - Lepidium Meyenii - 115 gr
  • Camu Camu - Myrciaria Dubii - 35 gr
Peruanska maka je biljka koja raste na 4,500 metara nadmorske visine, i pored 60 različitih fitonutrijenata sadrži specifične alkaloide, makaide i makaene, koji postoje samo u ovoj biljci. Postoje 3 vrste make koje na poljima Anda rastu u odnosu 60% žuta, 30% crvena i 10% crna maka. Srce prirode je brend koji je potpuno jednako pomešao sve tri vrste u make u Zlatnoj maki u istom odnosu kao u prirodi i zato je dejstvo i lekovitost jače i brže.


Camu camu ( kamu kamu) raste na nivou reke Amazon i, kao i maka, poseduje preko 60 fitonutrijenata, međutim, različitih od onih iz make. Ova biljka ima 30 puta veću koncentraciju C vitamina od limuna, što je u kombinaciji sa sopstvenim fitonutrijentima čini izuzetno lekovitom. 

Kombinacija ove dve lekovite biljke, koje jedna drugu dopunjuju i svojom sinergijom daju jače i šire dejstvo, je idealna za očuvanje zdravlja i mladosti svake žene.Makamu ima blagotvorno dejstvo na:

 PMS  Menopauzu
 Plodnost  Libido
 Seks  Neredovne i bolne menstruacije
 Akne  Kosu
 Osteoporozu  Nokte
 Vitalnost  Kožu
 Krvne sudove  Podmlađivanje
 Migrene  Perifernu cirkulaciju
 Metabolizam  Nervozu
 Energiju  Depresiju
 Imunitet  Raspoloženje


Prirodnim putem, a konzumacijom jedne kafene kašičice Makamu praha dnevno, žene mogu ublažiti ili potpuno otkloniti stanja i simptome koji ih muče. Ovaj preparat nema kontraindikaciju. Zato se može koristiti neograničeno dugo. Najefikasnije dejstvo ima ako se koristi od 3 meseca u kontinuitetu, sa pauzom od 7-10 dana. 


Na slici: prikaz biljke camu camu (levo) i tri vrste make (desno)Kome je namenjen Makamu?

Makamu je namenjen ženama koje žive savremenim načinom života koji sa sobom nosi posledice po zdravlje kao što su: loša koncentracija, manjak energije, slab imunitet, brže starenje, poremećaj u funkcionisanju endokrinih organa, loša periferna cirkulacija, umor, usporeni metabolizam i drugo.

Više o Makamu u sledećem tekstu...


Podeli tekst:

Dr Olga Murgaški je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a pre toga je završila Devetu beogradsku gimnaziju. Radno iskustvo stiče u Domu zdravlja, nakon čega se zapošljava u farmaceutskoj kući...

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde