Periferna cirkulacija i Makamu

Ako se osećate umorno, imate lošu koncentraciju, a hladne su vam ruke i stopala, onda verovatno imate slabu perifernu cirkulaciju. Neki od simptoma su i: lako zamaranje i nedostatak daha, vrtoglavica, trnjenje i peckanje u rukama i nogama, utrnulost mišića, bolovi pri dužem hodanju.

Periferna cirkulacija i MakamuKako poboljšati perifernu cirkulaciju:

Najbolji način za poboljšanje cirkulacije je da povedemo računa o ishrani i uvedemo redovnu fizičku aktivnost. Lagane svakodnevne šetnje, umerene vežbe i zdrva ishrana omogućiće organizmu da samostalno reguliše cirkulaciju. Kako bismo što pre rešili ovaj problem, potrebno je da u našu ishranu uvrstimo i prirodne preparate koji će pomoći našem organizmu da brzo poboljša i potpuno obnovi perifernu i opštu cirkulaciju. Takav proizvod je Makamu!


Šta je Makamu?

Makamu je biljni, 100% prirodni organski preparat i jedinstvena kombinacija dvesuperfood biljke. Sadrži kombinaciju Zlatne make (tri vrste peruanske make, pomešane kao što rastu u prirodi: 60% žuta,30%crvena i 10% crna) koja raste na preko 4000m peruanskih Anda i Camu Camu, plod voća koja raste u Amazonu.

Kako deluje Makamu?

Zlatna maka sadrži 60 fitonutrijenata i specificnih alkaloida (makaidi i makaeni,ima ih samo ova biljka). Camu Camu pored više od 60 razlicitih fitonutrijenata sadrži i najveću koncentraciju prirodnog C vitamin. Kombinacija ove dve biljke u preparatu Makamu čini ga idealnim prirodnim lekom za poremećaje izazvane oslabljenom perifernom cirkulacijom. Ove dve biljke daju efikasnije rezultate kada se koriste u ovoj kombinaciji, jer su u sinergiji i jedna drugoj povećavaju dejstvo.

Osobe koje su godinama imale glavobolje, lošu koncentraciju hladne ruke i stopala, zbog toga što telo ne dobija dovoljno kiseonika i neophodnih nutrijenata, posle par meseci redovnog korišćenja Makamu, nemaju problem sa cirkulacijom.

Makamu vraća vitalnost i otklanja većinu simptoma kada su svi organi snadbeveni neophodnim sastojcima koji se po našem telu raznose putem krvi.


Benefiti Makamu 

- Čuva organe od starenja

- Otklanja glavobolje

- Poboljšava opstu i perifernu cirkulaciju

- Uklanja osećaj hladnih nogu i ruku

- Otklanja trnjenje i peckanje nogu i ruku

- Revitalizuje ceo organizam

Kako se koristi Makamu?

Potrebna dnevna doza je jedna kafena kasicica (3-4gr).

Posle svakodnevne upotrebe od 3 meseca, treba napraviti pauzu od 10-tak dana i ponovo nastaviti sa korišćenjem.

Makamu je potrebno uzimati, minimum 3 meseca kako bi se pokrenuli mehanizmi u organizmu i vremenom doveli u ravnotežu sve vitalne funkcije medju kojima je jedna od najbitnijih upravo periferna cirkulacija.

Makamu će poboljšati vašu perifernu cirkulaciju, dati bolju prokrvljenost svih organa, vratiće vam vitalnost, energiju, dobro raspoloženje i jednostavno ćete se ponovo osećati mladim i poletnim.


Podeli tekst:

Dr Olga Murgaški je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a pre toga je završila Devetu beogradsku gimnaziju. Radno iskustvo stiče u Domu zdravlja, nakon čega se zapošljava u farmaceutskoj kući...

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. Spomenka Injac 05.04.2021

    Pocela sam piti Makamu i posto pijem lek za srcanu Aarsritmiju


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde