Zlatna Maka - Lepidium Meyenii - Adaptogen

Naučne studije dokazuju da je životna snaga povezana sa sposobnošću osobe da se bolje nosi sa stresom. Hemiske reakcije koje nastaju kada smo dugo pod stresom, koji kao tihi ubica, slabi sve naše funkcije, smanjuje neophodnu energiju i vremenom dolazi do smanjene hormonalne funkcije organizma.

Novi pravac u medicini je prevencija i lečenje prirodnim putem.

Biljke i njihova medicinska upotreba dale su u poslednjoj deceniji iznenadjujuće dobre rezultate u lečenju svih seksualnih disfunkcija kao i vraćanju bazične energije i vitalnosti.

Zlatna maka (lepidium meyenii) ili maca peruvia jedina biljka koja raste na preko 4000m peruanskih Anda već hiladama godina pokazuje moćne lekovite osobine i njenom upotrebom pored snage, vitalnosti i energije dolazi do značajnog poboljšanja periferne cirkulacije, pojačavanja vazodilatacije (širenje krvnih sudova).

Ova dejstva zlatne make, stavljaju ovu biljku u red onih dijetetskih suplemenata kojima je najbolje tretirati impotenciju, slabu erekciju kod muškaraca kao i mali broj i slabu pokretljivost spermatozoida. Kod žena svi propratni simptomi Pms-a, policističnih jajnika, neplodnosti, menopauze veoma efikasno se smanjuju redovnom upotrebom ove moćne biljke. Zlatna maka u prahu, korišćena kao hrana i lek kod starih Inka idealno je lekovito sredstvo za povećanje energije, seksualne želje, plodnosti i vitalnosti uopšte.

Brojne studije pokazuju da zahvaljujući plodnom tlu na kome raste zlatna maka je biljka bogata mineralima kao i alkaloidima koje jedino ona sadrži. To su makaidi i makaeni, lekovite supstance koje direktno utiču na regulisanje hormonske stabilnosti organizma. Biološki aktivni aromati daju zlatnoj maki jedinstveno deistvo afrodizijaka.

Redovnom upotrebom praha zlatne make svaki muškarac će osetiti veliki energetski potencijal i pored dobrog raspoloženja i povećanog samopouzdanja, vraćaju se i sve poremećene funkcije polnih organa.

Važno je znati da svaka biljka izabrana kao naprirodniji i neškodljiv vid lečenja zahteva istrajnost. Nista ne može biti izlečeno preko noći, zato je važno zlatnu maku u prahu koristiti svakog dana u količini od jedne kafene kašičice i rezultati će sigurno stići. Zlatna maka dostupna je i u organik kapsulama.

Dejstvo Zlatne make:

ŽENE:
MUŠKARCI:
- Plodnost
- PMS
- Menopauza
- Policistični jajnici
- Redovni mesecni ciklusi
- Energija i Vitalnost
- Plodnost
- Potencija
- Andropauza
- Problemi sa prostatom
- Broj i pokretljivost
- Energija i VitalnostPodeli tekst:

Dr Olga Murgaški je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a pre toga je završila Devetu beogradsku gimnaziju. Radno iskustvo stiče u Domu zdravlja, nakon čega se zapošljava u farmaceutskoj kući...

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 2

 1. Srce Prirode 11.04.2014

  Zlatna maka je jedan od najjačih adaptogena na svetu. Raste na 4 i 4, 5 hiljada metara nadmorske visine i tamo “pokupi“ najbolju kombinaciju nutrijenata. Kažu legende da makču pikču na andima nikada nebi mogao da bude sagrađen da se stanovništvo (a tad su bile inke) nije hranilo ovom biljkom. Ali dosta o legendi.
  Puno medicinskih, kliničkih studija po svetu (možete pročitati na zvaničnim medicinskim sajtovima) pokazuje da Maka Peruvija - Zlatna Maka upravo ima tu sposobnost da organizmu da potrebne nutrijente koji jako dobro utiču na poboljšanje: mentalne fokusiranosti, bolje i lakše pamćenje, povećanu energiju. . . ! Puno je dobrobiti. . .
  Vi ste pitali konkretno i odgovor je da - značajno pomaže poboljšanju pamćenja uticajem svojih alkaloida, neurotransmiterski na hipofizu i hipotalamus!!! Možete se javiti direktno nama jer su po apotekama i zdravim hranama cene veće nego na sajtu. Možete kupiti direktno preko nas, a dostava je besplatna bez obzira u kom ste delu srbije!
  Sve najbolje vam želim, dr Olga Murgaški i srce prirode.
  P. S. Na sajtu (www.srceprirode.com) imate instrukcije ako želite da poručite porudžbenicom, a telefon je 011-311-32-02 ako imate još neko pitanje i želite da razgovaramo!


 2. Milos 11.04.2014

  Imam još par ispita do kraja studija, a već sam u periodu života kada ne mogu sebi priuštiti samo učenje jer usput i radim puno radno vreme (pa i preko toga). Da li i koliko je zlatna maka efikasna u poboljšanju pamćenja? Hvala.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde