Kuhinjica recepti

Riblji fileti

Savršenog ukusa, izgleda i pre svega jakog vitaminskog i mineralnog sastava. Kuhinjica daruje recept za pripremu ribljih fileta.

Pročitajte >>>

Torta mikado sa jagodama

Tortama nikad kraja a prilike se uvek nađu. Za takve slučajeve upotrebite neke od naših recepta za pripreme vrlo interesantnih torti. Mikado torta sa jagodama sa vrlo jednostavnom pripremom.

Pročitajte >>>

Mladi krompir sa sojinim komadićima

Jedinstveni recept za pripremu svežeg i mladog krompira, sa izvrsnim dodatkom komadića soje. Kuhinjica recept za svaku priliku!

Pročitajte >>>

Baklava sa višnjama

Kuhinjica vam daruje jednostavan a idealan recept za pripremu jedne od najslađih pita. Baklave punjene višnjama, sa vrlo jednostavnom pripremom.

Pročitajte >>>

Krem od malina i sira

Slatkim iskušenjima nikad dosta! Ovoga puta je pred vama recept za pripremu krema od maline i sira, pravo iz naše kuhinjice.

Pročitajte >>>

Proso sa suvim kajsijama

Žitarice bi trebalo biti sastavni deo naše ishrane, ali nažalost nije uvek tako. Za primer, jedna od žitarica poreklom iz Azije, Proso, je vrlo retko zastupljena u našim svakodnevnim obrocima.

Pročitajte >>>

Taljatele sa dagnjama

Izvrsna kombinacija testenine i morskih plodova! Nećete se pokajati ako probate ovo savršenstvo naše kuhinjice.

Pročitajte >>>

Ćuretina sa povrćem

Stigao nam je još jedan recept iz kuhinjice za pripremu ćurećeg mesa. Ovoga puta je to savršen spoj povrća i ćuretine koji će vam definitivno ulepšati nedeljni ručak.

Pročitajte >>>

Voćna torta od lisnatog testa

Iznenadite nekog prvom specijalnom prilikom i spremite ovu izvrsnu voćnu tortu. Recept iz kuhinjice za pripremu voćne torte od lisnatog testa.

Pročitajte >>>

Mediteranski tanjir

Započnite nedeljni ručak uz pravu i savršeno ukusnu salatu! Kuhinjica recept za pripremu mediteranskog tanjira.

Pročitajte >>>

Oslić sa ruzmarinom

Odličan kuhinjica recept za pripremu Oslića na jedinstven način sa ruzmarinom. Mala količina masnoća i niske energetske vrednosti čine ovo jelo pravim dijetetskim izborom.

Pročitajte >>>

Rolnice sa smokvama

Recept za pripremu rolnica od ukusnih i magnezijumom bogatih suvih smokvi. Preporučuju se u stanjima napetosti, depresije i anksioznosti.

Pročitajte >>>

Paradajz punjen kukuruzom

Visoke hranljive vrednosti i pritom dobar ukus! Recept od kuhinjice za pripremu salate od paradajza punjenim kukuruzom i raznim vitaminski bogatim dodacima.

Pročitajte >>>

Piletina sa leblebijama

Još jedan veoma interesantan način za pripremu piletine. Ovoga puta je to piletina sa leblebijama sa velikom nutritivnom vrednošću, samo za vas iz naše kuhinjice!

Pročitajte >>>

Krem od kupine

Prava mala poslastica!  Pravi voćni dezert! Kuhinjica recept za pripremu krema od kupine na brz i jednostavan način.

Pročitajte >>>