Sakrijte godine

Predeo oko očiju ćesto odaje godine. Ako želite da izgledate mlađe i niste spremne na igle, špriceve botoksa i odlazak kod estetskog hirurga, možda možete da pokušate sa malim trikovima koji će Vam "skinuti" nekoliko godina.

Ne izlažite se suncu

Ako volite da provodite vreme u prirodi, obavezno nosite naočare za sunce. Čak i zraci jesenjeg sunca mogu naškoditi nežnoj koži oko očiju.

Uvek izgledajte naspavano

Verovali ili ne, hidratantne kreme mogu ublažiti tamne kolutove oko očiju. Dakle, ako je koža oko očiju dovoljno vlažna i nahranjena, pogled će biti svežiji, a tamni kolutovi, koji se javljaju kao posledica dehidracije, manje uočljivi.

Ako imate problem i sa naduvenošću podočnjaka, pokušajte da spavate na višem uzglavlju. Ako dodate još jedan jastuk, bićete u položaju koji sprečava zadržavanje tečnosti u oblastima oko očiju.

Našminkajte se

Najbrži put do svežeg, blistavog pogleda vodi preko uvijača za trepavice. Uvijte trepavice, nanesite malo senke u prirodnim bež ili ružičastim tonovima, stavite maskaru i – pravac u nove radne pobede.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. bukurija fetahu 13.09.2009

    Svaka cast ononoj koja je napisala ovaj tekst, bilo bi veoma korisno cesto citati ovakve savete. Divni su i daju nam nadu, mi zenski svet uzivamo jer ovo sto citamo je divno. Buki


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde