Jedna od najvećih tajni Hollywooda


Najčešća izjava mnogih slavnih osoba na pitanje kako održavaju vitku liniju: "Redovno i naporno vežbam i zdravo se hranim". Naravno ovaj odgovor skriva drastične mere mršavljenja koje se mogu opisati i kao život bez hrane.

Infuzija i kafa, dva su glavna sastojka intravenozne dijete. Poznate ličnosti se tako ne debljaju, ne moraju jesti, a njihov organizam dobija ono što mu je potrebno. O posledicama te dijete nitko ništa ne govori.

Nekadašnja seks bomba Catherine Zeta Jones nedavno je svojim novim izgledom zaradila nadimak Bones. Iznenađujuća Catherinina težina mnoge je šokirala, posebno jer je glumica često negativno komentarisala opsesiju drugih poznatih ličnosti svojom težinom.

Intravenozna dijeta je jedna od najbolje čuvanih tajni Hollywooda. Slavne zvezde dolaze u bolnicu kako bi primile infuziju. Uz intravenoznu dijetu navodno najbolje ide kofein, pa ako vam pogled padne na neku slavnu osobu s ogromnom šoljicom kafe u ruci, budite sigurni kako nije luda za kafom, nego je verovatno, upravo prošla intravenoznu dijetu. kafa naime smanjuje apetit i ubrzava metabolizam.

Kako se u Hollywoodu ipak ništa ne može sakriti, tajna intravenozna dijeta se brzo otkrila. Ipak, iako se o njoj počelo govoriti tek nedavno, navodno se koristi već duže vreme.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde