Koš za dijabetes 2023.

Da je u sportu najbolje druženje, razmena dobre energije i iskustva svima je poznato. Sport gradi pozitivan i borilački duh, smatra se jednim od načina prevencije za nastajanja dijabetesa tip 2 a svakako je odličan saveznik u svakodnevnoj glikoregulaciji osoba koje boluju od dijabetesa tip 1 ili 2.

Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda Plavi Krug tradicionalno, desetu godinu za redom, organizuje turnir u košarci 'Koš za dijabetes' koji će se održati 1.7.2023 sa početkom u 10h na košarkaškom terenu Žarka Paspalja (Kičevska 14).

Kotizacija za učešće na turniru za ekipu 3+1 je 5.000 dinara za fizička lica, odnosno minimum 10.000 dinara za kompanije. Vaš tim možete prijaviti do 30.6.2023god.

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak kao i porazgovarati sa aktivistima Udruženja i dobiti savet za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je i sakupljanje finansijskih sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (kirije, računa za struju, telefon, internet...).

Više informacija >>>>>>>

 

 

 

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde