Aktuelno

Pandemija korona virusa se polako stišava, vanredne mere su ukinute, ali ne smemo postati neoprezni. Kako onda treba da se ponašamo kada odlazimo na pregled?

Kako se pripremiti za pregled kod lekara u privatnoj praksi

Pandemija korona virusa se polako stišava, vanredne mere su ukinute, ali to ne znači da se smemo opustiti i postati neoprezni. Šta to znači za preglede i intervencije u privatnoj...

Pročitajte >>>
Za televiziju N1, govorili smo o tome kako pacijenti mogu da zakažu konsultacije i preglede u privatnoj praksi i promenama koje nas čekaju nakon pandemije.

Uloga privatne prakse u bezbednom lečenju pacijenata tokom pandemije

Pandemija korona virusa postavila je nove izazove privatnim klinikama, a one su pokazale veliku fleksibilnost i efikasnost. Za televiziju N1, govorili smo o tome kako pacijenti mogu da zakažu konsultacije...

Pročitajte >>>
Važne informacije o zakazivanju pregleda, postavljanju pitanja i online konsultacijama sa lekarima tokom pandemije korona virusa možete saznati u novom TV gostovanju.

Značaj privatnog zdravstva tokom pandemije korona virusa

Važne informacije o zakazivanju pregleda, postavljanju pitanja i online konsultacijama sa lekarima iz privatne prakse tokom pandemije korona virusa, ističe Milica Milošević, direktorka platforme Stetoskop.info u novom televizijskom izdanju.

Pročitajte >>>

Preminuo je čuveni profesor Dragan Marković

Preminuo je čuveni profesor i lekar Dragan Marković. Prof. dr Dragan Marković je važio za jednog od najboljih srpskih vaskularnih hirurga i njegov odlazak veliki je gubitak za domaće zdravstvo. 

Pročitajte >>>

Najnoviji mitovi - korona virus

Sa porastom zaraženih raste i broj mitova koji se javljaju povodom korona virusa. Od objave teksta Mitovi - korona virus, primetili smo veliko interesovanje čitalaca za produženje ove liste. U...

Pročitajte >>>

Dva nova brza testa za COVID19

Problem testiranja na korona virus bi mogao biti rešen uvođenjem dva nova testa. Svetska zdravstvena organizacija je podržala ovakav vid testiranja.

Pročitajte >>>

Spisak lekara u privatnoj praksi za vreme pandemije

Usred aktuelne krize izazvane Korona virusom teže je doći do kvalitetne zdravstvene usluge kada vam je potrebna. Ovde pronađite aktuelni spisak lekara u privatnoj praksi kod kojih možete zakazati pregled.

Pročitajte >>>

Priprema radnog prostora za borbu sa korona virusom

Za vreme pandemije korona virusa, spremite kancelariju na način da bude bezbedna za sve zaposlene. Zaštite sebe i svoje kolege.

Pročitajte >>>

Mitovi - korona virus

Sa pojavom korona virusa u Kini (grad Vuhan) decembra 2019. pojavila su se i razna tumačenja na temu toga šta može biti efikasno u borbi protiv novonastalog stanja. Proše nedelje...

Pročitajte >>>

Da li psi mogu pomoći u lečenju tumora na mozgu?

Psi su oduvek poznati kao dobri prijatelji ljudima i kao pomoć u mnogim sferama ljudskog života, a sada se ukazala prilika da psi postanu korisni i u otkrivanju leka za...

Pročitajte >>>