Prof. Alex Stamenković

Master Prof. sporta i fizičke aktivnosti

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

Master Prof. sporta i fizičke aktivnosti Alex Stamenković. Kardio trening, funkcionalni trening kao i trening sopstvenom težinom.

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Oblasti medicine

Jezici

O lekaru

Alex je završio fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu 2011. godine gde je i magistriirao 5 godina kasnije.

Jedan je od osnivača Fitness Supreme-a, sertifikovani ISSA, FISAF i master trener Equinox-a iz New York-a, gde godinama živi i radi. Sa više od 10 godina iskustva u fitnes industriji, Stamenkovićevo polje ekspertize su izgradnja mišićne mase, kardio trening, funkcionalni trening kao i trening sopstvenom težinom. Radi sa poznatim i uspešnim ličnostima iz New York-a kao što su Calvin Clein ili Daniel Craig. 

Takođe, usmerenim i fokusiranim pristupom zadužen je za praćenje i mentorstvo drugih elitnih trenera ove prestižne njujorške institucije. Svojom posvećenošću svakodnevno inspiriše hiljade ljudi kako kroz svoje liderstvo i lični primer, tako i putem društvenih mreža. 

Pomaže ljudima da postignu ciljeve na prirodan, fokusiran i zdrav način. On veruje da je prvi korak ka zdravijem načinu života da se prihvati tamo gde smo trenutno, a zatim postavi plan za napredak. Njegov cilj je pronalaženje ključa za balans što će vam omogućiti da budete sigurni i osnaženi dok Vaše putovanje napreduje.

Obrazovanje:

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Niš od 2007 do 2011

Završio osnovne i master studije.

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:
Zakažite pregled kod Prof. Alex Stamenković