Besplatna škola nordijskog hodanja [Prijave]

Peti ciklus besplatne škole nordijskog hodanja u okviru zajednice Otvori plavi krug počinje 22. avgusta, a prijave su otvorene od danas. 

Ako ste u prilici da redovno dolazite na treninge i zaista želite da se posvetite nordijskom hodanju, pozivamo vas da se prijavite. Škola je pre svega namenjena osobama za dijabetesom, gojaznim osobama i onima koji su u riziku od dijabetesa, ali i svima koji su zainteresovani za razvijanje zdravih životnih navika i bavljenje fizičkom aktivnošću. Tempo treninga je prilagođen učesnicima, njihovim godinama i fizičkoj kondiciji.

Pre nego što se prijavite razmislite da li ste zaista u prilici da redovno dolazite na treninge i posvetite se nordijskom hodanju u cilju prevencije dijabetesa, gojaznosti i drugih hroničnih oboljenja. Ako ste zauzeti, planirate odlazak na put ili druge obaveze, bilo bi dobro da ne zauzimate mesto drugima. Za besplatnu školu nordijskog hodanja možete se prijaviti u nekom drugom terminu, jer planiramo još faza. :-)

Kako da se prijavim?

Prijava za peti ciklus škole ima dva koraka.

1. korak

Pošaljite email na info@otvoriplavikrug.rs gde je potrebno da navedete ime i prezime i kontakt telefon.

2. korak

Sledeća faza jeste telefonski poziv koji ćete obaviti sa nekim iz zajednice Otvori plavi krug. Nakon poziva, bićete obavešteni da li ste jedan od izabranih kandidata i tom prilikom dobićete sve informacije o prvom času, lokaciji...

*Broj vašeg telefona biće korišćen samo u ovu svrhu i biće obrisan odmah po formiranju grupe za trening.

Treninzi

Prvo okupljanje novih polaznika škole u okviru petog ciklusa zakazano je za 22. avgust u terminu od 19:30, a mesto okupljanja definisaćemo nakon odabira polaznika za školu.

Časovi će se održavati tri puta nedeljno (u danima kada većini polaznika bude odgovaralo) i to u terminu od 19:30 prvog meseca trajanja škole, a nakon toga od 18:30 do kraja škole. Planirali smo i treninge iznenađenja o čemu će vas treneri blagovremeno obaveštavati.

Kao i do sada, treninge vode profesionalci iz Beogradskog trkačkog kluba, koji će se pobrinuti da učesnici što brže i lakše savladaju program. Preporučljiva oprema prilikom treninga su lagana i udobna odeća i obuća, poput patika, trenerka, majica, dukseva i slično. Za izvođenje ove vrste fizičke aktivnosti neophodni su štapovi za nordijsko hodanje koje smo vam obezbedili i koji će vas čekati na početku svakog treninga.

Svi ciklusi besplatne škole nordijskog hodanja u okviru projetka Otvori plavi krug namenjeni su početnicima u nordijskom hodanju.


Saznajte više o nordijskom hodanju:


 


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde