Besplatna škola nordijskog hodanja [Prijave]

Šesti ciklus besplatne škole nordijskog hodanja u okviru zajednice Otvori plavi krug počinje 2. novembra, a prijave su otvorene od danas. 

Ako ste u prilici da redovno dolazite na treninge i želite da se posvetite nordijskom hodanju, pozivamo vas da se prijavite. Škola je pre svega namenjena osobama za dijabetesom, gojaznim osobama i onima koji su u riziku od dijabetesa, ali i svima koji su zainteresovani za razvijanje zdravih životnih navika i bavljenje fizičkom aktivnošću. Tempo treninga je prilagođen učesnicima, njihovim godinama i fizičkoj kondiciji.

Pre nego što se prijavite razmislite da li ste zaista u prilici da redovno dolazite na treninge i posvetite se nordijskom hodanju u cilju prevencije dijabetesa, gojaznosti i drugih hroničnih oboljenja. Ako ste zauzeti, planirate odlazak na put ili druge obaveze, bilo bi dobro da ne zauzimate mesto drugima. 

Kako da se prijavim?

Prijava za šesti ciklus škole ima dva koraka.

1. korak

Pošaljite email na info@otvoriplavikrug.rs gde je potrebno da navedete ime i prezime i kontakt telefon.

2. korak

Sledeća faza jeste telefonski poziv koji ćete obaviti sa nekim iz zajednice Otvori plavi krug. Nakon poziva, bićete obavešteni da li ste jedan od izabranih kandidata i tom prilikom dobićete sve informacije o prvom času, lokaciji...

*Broj vašeg telefona biće korišćen samo u ovu svrhu i biće obrisan odmah po formiranju grupe za trening.

Treninzi

Prvo okupljanje novih polaznika škole u okviru šestog ciklusa zakazano je za 2. novembar u terminu od 18h, a mesto okupljanja definisaćemo nakon odabira polaznika za školu.

Časovi će se održavati tri puta nedeljno (u danima kada većini polaznika bude odgovaralo). Planirali smo i treninge iznenađenja o čemu će vas treneri blagovremeno obaveštavati.

Kao i do sada, treninge vode profesionalci iz Beogradskog trkačkog kluba, koji će se pobrinuti da učesnici što brže i lakše savladaju program. Preporučljiva oprema prilikom treninga su lagana i udobna odeća i obuća, poput patika, trenerka, majica, dukseva i slično. Za izvođenje ove vrste fizičke aktivnosti neophodni su štapovi za nordijsko hodanje koje smo vam obezbedili i koji će vas čekati na početku svakog treninga.

Svi ciklusi besplatne škole nordijskog hodanja u okviru projetka Otvori plavi krug namenjeni su početnicima u nordijskom hodanju.


Saznajte više o nordijskom hodanju:


 


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde