Doživite orgazam istovremeno

Odnosi muškarca i žene oduvek su privlačili pažnju. Seks je neiscrpna tema ne samo "običnog" sveta nego i naučnika.  Veoma retko se dešava da seksualni partneri istovremeno dožive orgazam. Međutim, to nije nemoguće, a evo nekoliko saveta kako to možete postići.

Opustite se

Tokom seksualnog čina ne smete biti opterećeni idejom da morate istovremeno doći do vrhunca. Pustite da se to desi spontano, naravno uz malo truda. Potrebno je samo da uživate, da se opustite i maštate. Seksualne fantazije su poželjene u krevetu.
Pre svega je neophodno da se partneri dobro poznaju - i duhovno i telesno. Morate znate šta onaj drugi voli, koje su mu erogene zone, omiljene poze... Morate znati i to šta vašeg partnera nervira u postelji, na primer, voli li pričalicu u krevetu ili ne.

Takođe, partneri ne smeju da se stide jedan drugog, jer da bi vrhunac bio zajednički, moraju otvoreno da kažu šta im prija, a šta ne, da 'navode' partnera na radnje koje ih uzbuđuju, kao i da zaustave ono što im se ne dopada.

Prigušena svetlost u prostoriji je stvar dogovora, nikako norma kako to neki pripovedaju.

Odložite vrhunac

Ženama, češće nego muškarcima, treba malo više vremena da bi stigle do velikog O. Zato je neophodno da ih partner sačeka.

Preporučuje se da muškarac bude u pozi koja mu manje odgovara, koja gamanje “pali”, za razliku od žene koja bi trebalo da bude u položaju u kojem najlakše dolazi do vrhunca.

Neophdno je da kontrolišite nivo uzbuđenosti, obuzdavate ga ili pospešujte u zavisnosti od nivoa uzbuđenosti partnera.

Budite maštoviti

Nekada je neophodno biti maštovit. Sva pomoćna sredstva su dozvoljena - prijatna muzika, mirišljave sveće, ali i vaši prsti, poljupci, šapat...

Kada jednom zajedno doživite vrhunac svaki sledeći put će vam biti sve lakše, ali ne insistirajte na tome svaki put kada vodite ljubav.

Neka istovremeni orgazam bude spontan, a ne planiran i ciljan kako ne bi izgubio svoju draž.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde