Online konsultacije sa prof. dr Predragom Đorđevićem, endokrinologom

Pandemija korona virusa i vanredno stanje doveli su do toga da se svi pregledi koji nisu hitni otkazuju i odlažu do daljnjeg. Oni pregledi koji jesu hitni, počeli su da se sprovode na način koji će obezbediti što veću zaštitu od virusa, što dovodi do duže procedure svakog pregleda. 

Pandemija će u jednom trenutku proći, a teški trenuci ukazali su nam i na nešto dobro, a to je mogućnost i važnost dugoročne digitalizacije zdravstva. Prednosti ovih mogućnost uočili su i neki stručnjaci, a među njima i čuveni endokrinolog koji se bavi dijabetesom, gojaznošću i bolestima pankreasa, prof. dr Predrag Đorđević

Kako se obavlja konsultacija sa prof. dr Đorđevićem?

Konsultacija se obavlja online, odnosno putem e-maila, putem kog možete opisati vaše tegobe i poslati slike, nalaze i rezultate koji su potrebni za pregled.

Detalji konekcije dogovaraju se prilikom zakazivanja pregleda, a tada će biti razmenjeni i neophodni ID podaci doktora i pacijenta.

Prof. dr Predrag Đorđević - online konsultacijeŠta treba da pripremim pre konsultacija?

Za uspešne konsulatacije neophodno je da nam pošaljete:

  • lične podatke (ime, prezime, godište, pol, email adresu, broj telefona),
  • sveže laboratorijske analize u zavisnosti od vrste bolesti ili tegoba

* Ukoliko niste sigurni koje nalaze i analize treba da dostavite, Stetoskopov Booking agent će vas uputiti. 

Cena konsultacija kod profesora Predraga Đorđevića i način plaćanja

Cena konsultacija kod prof. dr Đorđevića je 3000 dinara. Kada zakažemo konsultaciju, poslaćemo vam instrukcije za plaćanje. Neophodno je da nam najkasnije dan pre konsultacija pošaljete dokaz o uplati. 

Kako da zakažem konsultaciju?

Konsultacije sa profesorom možete zakazati pozivom na brojeve telefona: 063/687-460 i 063/687-463, ili slanjem e-maila na adresu office@stetoskop.info sa naznakom Online konsultacije.


Podeli tekst:

Autor Prof. dr Predrag Đorđević
Prof. dr Predrag Đorđević je specijalista endokrinologije. Cenjeni profesor, stručnjak za lečenje dijabetesa, gojaznosti i bolesti pankreasa.

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. Ivana Dinic 27.03.2023

    Zbog insulinske rezistencije i nemogućnosti da ostanem trudna , pila glucophage 500mg 2x1. Sada 11 nedelji trudnoće. Profil glikemije 21.03.2023 4,2 6,2 5,4 7,1 mmol/l Sada glikemije 4,5 7,2 5,6 mmol/l


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde