Matična mleč jača imunitet

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji u kojoj učestvuju minerali, vitamini, aminokiseline i enzimi, matična mleč se ubraja među revitalizirajuću prirodnu superhranu.

Matična mleč obnavlja energiju i ima lekoviti učinak na bolesne osobe. Osim toga, ona ublažava simptome alergije. Dakle, matična mleč može da reguliše imunološki sistem pomažući u smanjivanju nepotrebne autoimunološke reakcije, čime štedi imunološke ratnike za pravu borbu sa rakom.

Iako uticaj matične mleči nije toliko dramatičan na sve pacijente s artritisom, nju koriste zagovornici prirodnih načina lečenja. Cilj je da se pomogne u smanjivanju simptoma artritisa.

Matična mleč je popularan dodatak ishrani koju koriste brojni sportisti. Upravo oni svedoče da im ovaj pčelinji proizvod  pomaže u boljem treniranju i bržem oporavku od bolesti. Osim toga, matična mleč jača imunitet i pomaže kod prehlada i respiratornih infekcija.

Matična mleč ima više aminokiselina i vitamina (uključujući i B12) od bilo kojeg proizvoda bogatog aminokiselinama, poput govedine, jaja ili sira.


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. sasa 19.01.2012

    Da li smeju dijabeticari da uzimaju maticnu mlec i med uopste?


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde